Monipuoliset hinauspalvelut Mynämäen seudulla

Ota yhteyttä

Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy:n Hinauspalvelu kora.fi tarjoaa autojen hinauspalvelut Mynämäen seudulla. Hinaamme kaikenlaiset ajoneuvot raskasta kalustoa lukuun ottamatta vankalla kokemuksella ja laadukkaalla kalustolla. Hinausautomme kyytiin mahtuu tarvittaessa kaksi autoa kerrallaan. Tutustu tarkemmin hinauspalveluihimme!

Palvelualueeseemme kuuluvat Mynämäen ohella muun muassa Laitila, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Vehmaa ja Masku.

Tilaa hinaus tai kysy lisää!

Muut tiepalvelut

Jos kohdallesi osuu esimerkiksi kolari, muu onnettomuus tai hankala ongelmatilanne, saatetaan ajoneuvon onnistuneeseen siirtoon tarvita muutakin kuin hinaus. Sen vuoksi tarjoamme asiakkaillemme laajan kattauksen erilaisia tiepalveluita hinauksen tueksi.

Toteutamme esimerkiksi ovien avaukset ja ojasta vedot Mynämäellä ja lähiseuduilla. Tarvittaessa autamme myös apukäynnistyksissä. Mikäli haluat lisätietoja tiepalveluistamme, soita meille tai lähetä sähköpostia! Palvelemme mielellämme.

Monipuoliset hinauspalvelut

Hoidamme hinaukset monipuolisesti erilaisille autoille ja ajoneuvoille. Hinaamme muun muassa henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät ja mopoautot. Pystymme hoitamaan hinaukset niissäkin tapauksissa, kun auton omat pyörät eivät enää pyöri. Toteutamme hinauksia esimerkiksi kolaripaikoilta tai teknisten vikojen vuoksi. Voit tilata meiltä hinauksen myös pitkään seisoksissa olleelle ajoneuvolle. 


Sovitaan yhdessä hinausaikataulu. Mikäli kyseessä on hätätapaus, hinauspäivystyksemme on palveluksessasi kaikkina viikonpäivinä ja vuorokaudenaikoina. Soita numeroon 050 414 4161 ja tilaa hinaus! Et joudu odottamaan pitkään, sillä hinausautomme on tien päällä viimeistään 10 minuuttia puhelusi jälkeen. Takaamme nopean ja asiantuntevan palvelun!

Tarkista, kattaako autovakuutuksesi hinauskulut!

Mikäli hinaustarve osuu kohdallesi, tarkista, kattaako autovakuutuksesi hinauksen kulut. Kaskoon ja osakaskoon sisältyy usein myös autopalveluvakuutus.


Jos vakuutus kattaa hinauksen, on hinaus lähimpään korjaamoon sinulle maksuton. Vakuutus kattaa hinaukset, jos niiden taustalla on liikennevahinko tai tekninen vika. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä se vaikuta bonuksiin. Laskutamme hinauksesta suoraan vakuutusyhtiötäsi.


Tarjoamme hinauspalvelut kaikenlaisille ajoneuvoille raskasta kalustoa lukuun ottamatta Mynämäessä ja lähialueilla. Annamme mielellämme myös lisätietoja hinauksista ja niiden hinnoista – ota rohkeasti yhteyttä!