Kolarikorjaamo Mynämäellä

Tuliko autoosi lommo tai särö tuulilasiin? Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy on asiantunteva kolarikorjaamo Mynämäellä. Tarjoamme monipuoliset palvelut aina korinoikaisuista renkaiden ja tuulilasin vaihtoon. Toimimme yhteistyössä vakuutusyhtiöiden kanssa.

Palveluitamme

  • Vauriotarkastukset
  • Peltityöt ja korinoikaisut
  • Sähkövikojen korjaus
  • Tuulilasien vaihto ja korjaus
  • Automaalaukset
  • Katsastuspalvelu

Korjaukset alkuperäisillä varaosilla

Korjaamme niin henkilöautot, pakettiautot, mopoautot kuin moottoripyörät. Käytämme korjauksissa alkuperäisiä varaosia, tarvittaessa voimme käyttää myös hyväkuntoisia purkuosia ja tarvikeosia. Kolarikorjaamomme sijaitsee Mynämäellä. Halutessasi voimme hinata auton suoraan meille korjattavaksi.

Suosittele meitä

Vakuutusyhtiöiden hyväksymä korjaamo

Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy on vakuutusyhtiöiden hyväksymä kolarikorjaamo. Toimimme yhteistyössä monien vakuutusyhtiöiden kanssa. Korjaus aloitetaan aina kustannuslaskelmalla, joka tehdään myös vakuutusyhtiöiden tarkastajien käyttämällä CABAS-laskentaohjelmalla.

Nykyaikaiset työvälineet

Korinoikaisu käy näppärästi Autorobot-korinoikaisupenkillä, josta löytyy 2 runkoa henkilöautoille ja 1 pakettiautoille. Oikaisutyötä avustaa elektroninen Naja-mittalaite, jonka avulla voidaan suorittaa vaurioanalyysi, vedon aikaiset mittaukset, lopputarkastus sekä korjauksen dokumentointi. Gazelle-telineellä mittaus voidaan tehdä ilman, että auto on kiinnitettynä oikaisupenkkiin. Näiden laitteiden avulla auto saadaan oikaistua tismalleen oikeisiin mittoihin.