Mutkatonta hinauspalvelua Mynämäellä ja lähikunnissa

Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy tarjoaa nopeaa hinauspalvelua. Käytännössä hinausautomme on matkalla apuun 5–10 min sisällä soitostasi. Toimimme Mynämäellä ja lähiseudulla. Toimialueeseemme kuuluvat mm. Laitila, Uusikaupunki, Kustavi, Taivassalo, Vehmaa ja Masku.

Hinaamme niin henkilöautot kuin moottoripyörät

Hinaamme luotettavasti henkilöautot, pakettiautot, moottoripyörät, mopoautot – kaikki muut menopelit, paitsi raskaan kaluston. Hinauspalvelua ei ole sidottu korjaamotoimintaamme. Kuljetamme autosi mutkattomasti valitsemaasi kohteeseen. Myös kiireettömät hinaukset onnistuvat joustavasti sopimuksen mukaan. Lisäksi tarjoamme monipuoliset tiepalvelut, kuten apukäynnistykset, ovien avaukset ja ojasta vedot.

Luotettava ja turvallinen hinausauto

Hinauksissa käytämme M-B Atego 823 -alustalle valmistettua hinausautoa. Varusteina on liukulava, sivuttain siirtyvä vinssi, puomi sekä kaukosäätötoiminto. Auto saadaan vaivattomasti lavalle, vaikkei se liikkuisi omilla pyörillä. Myös madalletut autot saadaan kyytiin turvallisesti ilmajousituksen ansiosta. Samalla kerralla voidaan kuljettaa 2 autoa.

Autopalveluvakuutus kattaa hinauskulut

Muistathan, että usein kaskoon ja osakaskoon sisältyy myös autopalveluvakuutus. Tällöin hinaus lähimpään korjaamoon on sinulle maksutonta, mikäli matkasi on keskeyttänyt liikennevahinko tai tekninen vika. Autopalveluvakuutuksessa ei ole omavastuuta, eikä se vaikuta bonuksiin. Laskutamme hinauksesta suoraan vakuutusyhtiötäsi.

Suosittele meitä

Soita hinausauto paikan päälle!

Hinauspalvelumme on valmiina apuun 24h numerossa 050 414 4161. Kiireettömän hinauksen voit tilata myös numerosta 02 4308 424, sähköpostilla tai sivujemme yhteydenottolomakkeella.

hinauspalvelu