Automaalaamo Mynämäellä

Kaipaako autosi uutta maalipintaa tai pitäisikö naarmu saada peittoon? Korinoikaisu Robot Aaltonen Oy on täyden palvelun automaalaamo Mynämäellä. Maalaamme ammattitaitoisesti niin henkilöautot, mopoautot, pakettiautot, kuorma-autot kuin erikoisemmatkin menopelit. Nykyaikaisten laitteidemme ansiosta löydämme tismalleen oikean värin nopeasti. Kun tuot autosi maalattavaksi meille, saat sen takaisin entistäkin ehompana – upean kiillotuksen kera.

Huoliteltu lopputulos nykyaikaisilla välineillä

Maalaamohallissamme on pohjatyötilat kahdelle autolle, maalinsekoituskoppi sekä suljettu maalauskammio. Säädettävä ilmastointi poistaa tehokkaasti pölyt ja hajut pohjatyötiloistamme. Hankimme maalaamoomme jatkuvasti lisää varusteita: meillä on omat väribaarit, aivan uusi RabidMatch-värinlukulaite sekä ruiskuja eri työtarkoituksiin kymmenkunta. Maalibaarissa saamme sekoitettua kaikki kaavoissa olevat värit ja niiden variaatiot. Maalauskammion puolelta löytyy Saico-uuni.

Suosittele meitä

36 kuukauden maalaustakuu

Olemme yksi harvoista suomalaisista PPG Auto Refinish -takuumaalaamoista. Annamme maalaustöillemme 36 kuukauden kirjallisen takuun, joka on epäilemättä yksi parhaista autojen korjausmaalausteollisuudessa tarjotuista takuista. PPG:n väripaletti käsittää yli 200 000 maalireseptiä. Takuu koskee PPG:n sertifioimia korjausjärjestelmiä ja kattaa:

  • Pintamaalin tai muiden maalikerrosten kuoriutumisen ja irtoamisen
  • Halkeilun tai säröilyn
  • Halkeilusta, säröilystä tai sameutumisesta aiheutuvan kiillon himmenemisen
  • Maalivirheet, jotka johtuvat PPG:n valmistamista viallisista maaleista

automaalaamo